Goodnews.ua


Влада КНДР повідомила про можливі «катастрофічні наслідки» навчання США і Південної Кореї

Май 01
10:37 2017

Влада КНДР повідомила про можливі «катастрофічні наслідки» навчання США і Південної Кореї
За даними aljazeera, Сполучені Штати Америки та Південна Корея припинили проведення своїх широкомасштабних навчань, однак продовження спільних військово-морських навчань припинятися не буле. Про це передає replyua.net. На даний час вже відомо про прибуття ударної групи американських військово-морських сил «Карл Вінсон» до району вод неподалік від Корейського півострова. Саме там вже розпочаті навчання з флотом Південної Кореї. Реакція Північної Кореї себе не змусила чекати, — у Пхеньяні вже озвучили погрозу знищити чинну американську владу.
Окрім цього, державні видання Північної Кореї розповсюдили інформацію про вірогідність «катастрофічних наслідків». Представників ударної групи американських ВМС звинуватили у проведенні підготовки до «попереджувального удару по Півночі».
«США та ляльковій групі зрадників потрібно оцінити вірогідність катастрофічних наслідків, які потягне їх дурна військова провокація, і покласти край такій дикості», — наголошується у статті північнокорейського видання Minju Choson. Нагадаємо, що 28 квітня Північною Кореєю було здійснено невдалий запуск балістичної ракети з аеродрому Пукчанг. Ракеті не вдалося досягнути моря, вона впала за 35 кілометрів від аеродрому.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гвардиола — о чемпионской гонке в АПЛ: То, что произошло с Ливерпулем, может произойти и с нами

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua