Goodnews.ua


Вибух у метро Санкт-Петербурга: було знайдено ще одну вибухівку

Апрель 05
14:50 2017

Вибух у метро Санкт-Петербурга: було знайдено ще одну вибухівку
На станції метро «Площа Повстання» у Санкт-Петербурзі було виявлено та знешкоджено саморобний вибуховий пристрій. Про це у понеділок розповів керівник інформаційного центру Національного антитерористичного комітету Росії Пржездомський Андрій під час телеефіру на одному з російських каналів, пише видання «РІА Новини», передає replyua.net.
За його словами, після того, яка у метро між станціями «Сінна площа» та «Технологічний інститут» стався вибух, представники правоохоронних органів спільно з саперами взялися за перевірку всієї гілки метро. В результаті огляду на станції «Площа Повстання» було виявлено вибуховий пристрій. Після огляду було встановлено, що він саморобний. Вибухівку вдалося знешкодити.
Як повідомлялося раніше, у Санкт-Петербурзі о 14:40 за московським часом у метро прогримів потужний вибух. Повідомлялося, що є загиблі та поранені. Згідно з найостаннішими офіційними даними, в результаті вибуху загинуло 9 людей, ще 20 отримали поранення. Даний інцидент було інкриміновано як терористичний акт. На місці події працюють гелікоптери, які евакуюють людей. Наразі Слідчий комітет Російської Федерації розглядає декілька версій інциденту.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Лучший»: Фьюри похвалил Усика после драки представителей команд

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua