Goodnews.ua


У Сирії опозиція збила російський гвинтокрил — ЗМІ

Март 27
14:48 2017

У Сирії опозиція збила російський гвинтокрил - ЗМІ
Сирійське опозиційне угрупування «Ахрар аш-Шам» заявляє, що нещодавно збило російський гелікоптер над територією Сирії. Про це сьогодні, 27-го березня, пише російське видання «Інтерфакс» з посиланням на «Al Masdar», передає replyua.net.
Згідно з повідомленням, російський вертоліт було збито на сході сирійського міста Латакія. Гелікоптер упав після численних попадань з великокаліберного кулемету, з якого стріляли з провінції на кордоні з Туреччиною. На даний момент залишається невідомо, чи залишилися живими люди, які знаходилися на борту вертольоту.
Варто зауважити, що ця інформація не була підтверджена офіційними відомствами та являється попередньою. На даний момент до місця ймовірного падіння було відправлено спеціальну військову групу для встановлення деталей інциденту. Як відомо, Російська Федерація у Сирії активно допомагає урядовим військам боротися проти терористичного угрупування «Ісламська держава» та проти повстанців. В результаті авіаційного бомбардування з боку Збройних сил Росії крім представників повстання та терористів ІДІЛ гинули також і мирні мешканці Сирії. Росія неодноразово вчиняла військові злочини на території Сирії.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Дрожжевая инфекция: не пропустите признаки избыточного роста Candida

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua