Goodnews.ua


Росія зазнала чергової великої втрати у Сирії

Октябрь 10
12:45 2017

Росія зазнала чергової великої втрати у Сирії ,На російській авіаційній базі Хмеймім, яка розташовується на території Сирії, фронтовий бомбардувальник Су-24 у процесі зльоту опинився за межами злітно-посадкової смуги. Екіпажу літака не вдалося вчасно катапультуватися, тому він загинув. Як передає replyua.net з посиланням на Meduza, відповідна інформація була надана Міноборони РФ, катастрофа трапилася сьогодні, 10 жовтня. Бомбардувальний літак саме здійснював підготовку до здійснення бойового вильоту. У відповідності до наявних даних, інцидент міг трапитися у зв’язку із технічною несправністю. Крім того, у мережі Інтернет опубліковані перші фотографії з місця надзвичайної події.
Інцидент із Су-24 – це вже третій випадок небойових втрат літаків Російської Федерації під час сирійської операції. Зокрема, минулого року у процесі заходу на посадку на палубу крейсера «Адмірал Кузнєцов» розбилися МіГ-29К і Су-33. І в першому, і в другому випадку пілоти катапультувалися і вижили.
У грудні 2016 року в Чорному морі трапилася катастрофа літака Ту-154 російського Міноборони. У ньому до Сирії летіли учасники ансамблю пісні і танцю імені Александрова і керівника благодійної організації «Справедлива допомога» Єлизавету Глінку (Доктора Лізу).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Банки Украины показали рекордную прибыль

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua