Goodnews.ua


РФ збирається накласти вето на резолюцію ООН щодо санкцій проти Сирії

Март 04
17:41 2017

РФ збирається накласти вето на резолюцію ООН щодо санкцій проти Сирії
Російська Федерація заявила, що скористується своїм правом вето щодо проекту резолюції Ради безпеки ООН, згідно з яким планується впровадити санкції проти сирійського уряду за те, що вона використовувала хімічну зброю, в результаті чого загинуло десятки мирних громадян. Про це у суботу, 25-го лютого, повідомляє «Радіо Свобода», передає replyua.net.
За словами постійного представника РФ в ООН Сафронкова Володимира, російська сторона переконана, що такий крок суперечить принципу презумпції невинуватості, оскільки розслідування щодо застосування в Сирії хімічної зброї ще не було завершено. В той самий час росіянин наголосив, що дане розслідування, яке проводить ООН та Організація із заборони хімічної зброї, знаходиться «під неймовірним тиском з метою отримати бажані результати».
На даний момент таку заяву постпреда Росії в ООН вже розкритикувала американська сторона. Проект резолюції має на меті впровадити проти одинадцяти сирійських урядових командирів та десяти юридичних осіб та установ, які були залучені до створення хімічної зброї, ряд санкцій. Даний проект планують винести на голосування вже наступного тижня. В той самий час влада Сирії переконує, що її війська не застосовували хімічну зброю.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

NASA призначило першого керівника з питань штучного інтелекту

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua