Goodnews.ua


Експерт: грандіозні події зав’язуються на березень 2018 року

Сентябрь 09
22:54 2017

Експерт: грандіозні події зав’язуються на березень 2018 року
Політичний оглядач Денис Андрус розповідає про «сюрпризи», які українська делегація підготувала для росіян в ООН і про цікаві тенденції, які можна спостерігати навколо Кремля, — про це replyua.net інформує з посиланням на сторінку оглядача в соціальній мережі.
Так, блогер нагадує, що наступний тиждень дуже важливий для нашої держави, адже 12 вересня стартує сесія Генеральної Асамблеї ООН. У цьому органі РФ не має права вето, і найбільш значимі події міжнародного характеру з приводу українсько-російської війни відбувались саме тут: вперше прозвучало формулювання про військову агресію, про окупацію Кримі і Донбасу, про незаконність «референдуму» в Криму тощо. Все це супроводжувалось зойками російської делегації і особисто покійного Віталія Чуркіна. Український постпред в ООН Володимир Єльченко повідомив, що він має кілька сюрпризів для росіян, серед них – проект резолюції про миротворців на Донбасі. У той же час Єльченко зауважив, що швидкого результату чекати не варто, і процес узгодження миротворчої місії в ООН зазвичай займає близько півроку.
Блогер нагадує, що через півроку настане березень 2018, коли мають відбутись президентські вибори в РФ. Взагалі, багато грандіозних подій приурочено до цього місяця: і доповіді по дев’ятому пакету антиросійських санкцій, і оприлюднення відомостей про активи оточення Путіна, і миротворці. Здається, що «друзям» Путіна дають можливість умовити його всіма можливими способами почати нарешті операцію «Наступник», — зауважує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Пісторіус каже, що Німеччина не може виробляти запчастини до танків Leopard 2A4

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua