Goodnews.ua


У мережі з’явився віртуальний тур кулуарами Верховної Ради

Март 08
16:49 2017

На сервісі Google Maps з’явився віртуальний тур Верховною Радою України. Користувачі можуть роздивитися деталі всередині будівлі.

Завдяки панорамі у 360 градусів усі охочі в деталях можуть роздивитися робочі місця депутатів, інтер’єр сесійної зали та навіть величезну люстру під куполом парламенту. Також можна вийти у кулуари парламенту та “прогулятися” коридорами будівлі. Для цього потрібно лише рухати мишкою.

Нагадаємо, раніше працівники німецького видання “Spiegel” розробили віртуальний тур територією маєтку екс-президента Віктора Януковича у Межигір’ї.

Віртуальний тур змонтували з великої кількості високоякісних фотографій. Завдяки йому люди, які не встигли відвідати резиденцію Януковича, зможуть зробити це перед монітором свого комп’ютера.

Інтернет-користувачі зможуть у найменших подробицях роздивитися особняк Януковича та помилуватися видом з його балкону.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Он мог бы стать лучшим левым защитником мира»: Ракитич расхвалил Месси

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua