Goodnews.ua


Опалювачі для машин — вигідно і зручно

Сентябрь 27
09:14 2018

Вже давно автовласники замислюються про те, як нагріти паливо для того щоб швидко запустити двигун своєї машини. Так як при мінусовій температурі паливо починає густіти і парафінованих, потрібно більше часу для того щоб воно прогрілося до потрібних градусів і мотор почав стабільно працювати. Саме тому багато виробників опалювального обладнання для автотранспортних засобів зайнялися вирішенням проблеми автономного опалення для різних видів автомобілів.

Автомобільний обігрівач допоміг вирішити дану проблему, так як він дозволяє не тільки нагріти бензин або дизпаливо, але і максимально швидко обігріти салон легковика або кабіну великої вантажівки.

Існує великий вибір автомобільних опалювачів, тому кожен водій може підібрати для своєї машини найбільш оптимальний варіант обладнання, яке зможе задовольнити всі їхні вимоги.

• Повітряні пристрої для обігріву салону або кабіни машини. Вони працюють за рахунок забору холодного повітря ззовні, його нагрівання і подальшого вступу в салон. Можуть монтуватися як всередині кабіни машини, так і за її межами.

• Рідинні прилади опалення можна вважати універсальними, так як вони не тільки працюють від будь-якого виду палива в залежності від їх модифікації, а й можуть нагріти двигун, а потім і обігріти салон машини.

• Бандажні пристрої є компактними, так як їх кріплять на систему паливної фільтрації за допомогою регульованого хомута, і вони можуть протягом декількох хвилин нагріти дизпаливо до необхідної температури, а також перешкоджати його парафінізаціі.

• Проточні опалювачі — це додаткове обладнання, яке встановлюється перед системою очищення дизпалива і автоматично включається на функцію нагріву, якщо пальне на вході має температуру менше + 5°С.

• Електричні обігрівачі працюють від електромережі в 220 або 380 і можуть нагріти будь-який вид пального для ефективного запуску двигуна. Але якщо в гаражі або приміщенні, де знаходиться автомобіль, немає розеток, використання даного пристрою буде досить проблематичним.

Так як турбокомпресор сьогодні можна побачити на багатьох автомобілях, водіїв цікавить питання їх ремонту або заміни. При тривалій експлуатації даного агрегату деякі деталі і вузлові елементи виходять з ладу, тому доводиться вдаватися до дорогого ремонту або міняти саму турбіну. В інтернет-магазині Майстер Сервіс можна купити як комплектуючі до турбокомпресорів, так і різні види автомобільних опалювачів за найвигіднішими цінами.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Боруссия Дортмунд готова выкупить игрока, который принадлежит Челси

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua