Goodnews.ua


В Маріуполі та ще трьох районах Донеччини може зупинитись водопостачання

Март 12
18:51 2017

В Маріуполі та ще трьох районах Донеччини може зупинитись водопостачання
Очільник військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський розповів про загрозу, яку за собою несуть постійні обстріли бойовиків, повідомляє newsonline24 з посиланням на «Новое время».

За словами посадовця, російські бойовики продовжують обстріли насосної станції Південно-Донбаського водоводу. Цей об’єкт важливий тим, що з цієї станції постачається вода до Волноваського, Красноармійського, Добропільського районів Донеччини та до сусіднього Маріуполя. Сама ж станція знаходиться між селищами Василівка та Крута Балка поблизу до лінії розмежування. За інформацією на 20 годину 11 березня, пошкоджень поки не виявлено, але обстріли цієї ділянки тривають і досі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що 11 березня після чергових обстрілів було припинено постачання електрики в Авдіївці. Внаслідок цього з ладу вийшов місцевий коксохімічний завод та Донецька фільтрувальна станція. Остання лише поновила роботу напередодні 9 березня після чергового обстрілу сепаратистами. Важливі міські об’єкти наразі підключено до електрогенераторів.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Манчестер Сити уверенно обыграл Брайтон

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua