Goodnews.ua


Кравчук наголошує на важливості рівноправності між Україною та Польщею, Кучма — на неприпустимості політизації історії

Февраль 23
16:00 2018

Кравчук наголошує на важливості рівноправності між Україною та Польщею, Кучма - на неприпустимості політизації історії

Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що хороші відносини з Польщею можуть бути тільки в разі рівноправності й не невтручання у внутрішні справи держави.

"Не може бути такого, коли одна сторона бере на себе роль учителя (Польща), а друга — учня (Україна). І кажуть, що Україні робити, які вулиці перейменовувати — це пряме втручання у внутрішню політику та внутрішнє життя … Якщо ви хочете, щоб у нас були хороші відносини, треба бути рівноправними", — сказав він, виступаючи на IV Балтійсько-Чорноморському форумі "Солідарна безпека країн Балтійсько-Чорноморського регіону як консенсусна стратегія для великої Європи" у п'ятницю в Києві, коментуючи ситуацію двосторонніх відносин України та Польщі.

У свою чергу другий президент України, представник країни в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України Леонід Кучма вважає, що сучасні політики політизують історію.

"Вони прийшли й почали вивертати все навиворіт, причому по-своєму коментуючи історію. Треба всіх цих політиків у сторону, щоб вони не псували атмосферу відносин", — пояснив Л.Кучма.

Источник: interfax

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ястремська завершила виступи на турнірі WTA 1000 у Римі

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua