Goodnews.ua


Влада йде на поступки власникам авто на Єврономерах

Май 26
10:00 2018

В останні дні ввезти авто на литовських номерах в Україну виявилося досить складно.

На митниці взялися вимагати у водіїв авто дозвіл на працевлаштування в Литві і трудовий договір з фірмою, на яку оформлений автомобіль.

Однак такі правила протрималися всього кілька днів і тепер в ГФС, мабуть, включили задню. Нерозмитнені авто з Литви тепер будуть пропускати без вимоги додаткових документів.

Раніше повідомлялося, що нові вимоги ввели на основі листа з Міністерства закордонних справ. Однак тепер в інформації прес-служби УКРІНФОРМ зазначено, що пропуск транспортних засобів через кордон відбувається на основі норм Митного кодексу та Стамбульської конвенції.

За даними УКРІНФОРМ, лист МЗС лише «стимулює правильно застосовувати законодавство і попереджає громадян від його порушення». Швидше за все, таким чином вказують на необов’язковість виконання положень цього документа

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арсенал минимально обыграл Манчестер Юнайтед

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua