Goodnews.ua


Депутати повертають обов’язковий техогляд авто

Июль 19
21:01 2018

Профільний комітет Верховної ради (ВР) готує законопроект про впровадження обов’язкового технічного огляду для автомобілів з 2020 року. Про це повідомила голова комітету ВР з питань податкової та митної політики, народний депутат від фракції БПП Ніна Южаніна, передає кореспондент РБК-Україна.

“Не у підв’язці до законопроекту, а окремо готується зараз комітетом проект закону про введення обов’язкового технічного огляду. Це є обов’язковою нормою, яка повинна бути впроваджена з 2020 року”, – сказала Южаніна.

На її думку, обов’язковий техогляд буде впроваджено в строки.

“Ми діємо відповідно до Угоди про асоціацію України з ЄС. Я не знаю, яку систему ми запропонуємо, яка буде пропозиція у авторів законопроекту – я не знаю”, – додала Южаніна.

Нагадаємо, учора, 11 липня 2018 року, Комітет Верховної ради з питань податкової та митної політики закликав голову парламенту Андрія Парубія включити до порядку денного розгляд законопроектів про автомобілі з іноземною реєстрацією.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арсенал минимально обыграл Манчестер Юнайтед

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua