Goodnews.ua


Хакерам стали відомі обхідні шляхи розповсюдження вірусу

Май 15
11:18 2017

Хакерам стали відомі обхідні шляхи розповсюдження вірусу
Користувачі мережі Інтернет, в якій би частині земної кулі вони не знаходилися, повинні бути готові до можливих повторних атак з боку хакерів. Таку заяву зробив напередодні Киаран Мартін, голова Національного центру кібербезпеки (НККК), Великобританія, передає replyua.net з посиланням на «Financial Times
Мартін також зазначив, що найбільшу шкоду від роботи хакерів в Великобританії зазнала саме установа медичного спрямування, спецслужби обізнані і про спроби атак на установах інших галузей. В цілому, згідно з даними спецслужб, найбільш уразливий з боку вірус WannaCry залишається близько 1,3 мільйона комп'ютерних систем світу.
Згідно з даними, наявними у вищевказаної організації, до минулої недавно кібератаці мала відношення якась злочинне угруповання. Зараз британські спецслужби як і раніше зайняті розслідуванням атак. Киаран Мартін заявив, що станом на сьогоднішній день спецслужби вже володіють якоюсь інформацією, щодо винуватців атаки, проте розкривати дані вони поки що не збираються. Слід також відповісти, що хакери, що є творець вищевказаного вірус-вимагач, вдалися обійти блокування, за допомогою якої раніше фахівці спецслужб зупинили його поширення. Провернути таку нелегку справу їм вдалося завдяки оновленню шкідливої програми.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Україну атакують «Шахеди», у Києві та низці областей оголошена тривога

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua