Goodnews.ua


Військові Азербайджану завдали удару по позиціям Вірменії у Нагірному Карабасі

Июль 08
11:41 2017

Військові Азербайджану завдали удару по позиціям Вірменії у Нагірному Карабасі
Армію Азербайджану привели до повної бойової готовності , у зв’язку з чим було завдано удару по вірменським позиціях в Карабасі. Як передає replyua.net, про це повідомляє ВВС з посиланням на міністерство оборони Азербайджану. Внаслідок удару знищено значну силу противника, виведено з ладу частину ворожої військової техніки і деякі військові інфраструктурні об'єкти приведені в непридатний стан, — йдеться в повідомленні відомства.

У Баку заявляють, що вірменська сторона готувала «чергову провокацію». За даними Міноборони Азербайджану, збройні формування, які базуються на території невизнаної Нагірно-Карабахської республіки (НКР), 130 разів за минулу добу порушили режим припинення вогню.
У Міноборони невизнаної НКР підтвердили інформацію про збройну сутичку вранці 7 липня. За даними відомства, троє військовослужбовців армії оборони Карабаху отримали поранення в ході обстрілів з боку збройних сил Азербайджану. У відомстві стверджують, що Баку порушує режим припинення вогню, використовуючи як стрілецьку зброю, так і гармати Д-30 і Д-44, міномети різного калібру і гранатомети. Міністерство оборони Вірменії заперечує, що збройні сили Карабаху були приведені в стан підвищеної боєготовності

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фьюри раскрыл свои планы на реванш с Усиком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua