Goodnews.ua


Вчені пояснили, що допоможе найкраще позбутися безсоння

Июль 10
13:15 2017

Вчені пояснили, що допоможе найкраще позбутися безсоння
Вчені з'ясували, що люди, які мають важливі життєві цілі, менше страждають безсонням. Як інформує replyua.net, такий висновок оприлюднила група неврологів з Північно-Західного університету (США), передає The Guardian. В ході дослідження фахівці прийшли до висновку, що люди, котрі мають велику мету, страждають рідше всілякими розладами сну, і зокрема — апное. На думку фахівців, установка важливих цілей допомагає подолати безсоння.
У дослідженні брали участь понад 800 людей віком від 60 до 100 років. Всі вони зазнали з опитуванням по частині якості і тривалості сну, а також плани на майбутнє та інших речах. Крім установки цілей, вчені також рекомендують людям відмовлятися від кави, алкоголю і нікотину, а також перегляду телевізора і використання комп'ютера перед сном. Важливо також дотримуватися режиму і відмовитися від інтенсивних фізичних вправ перед сном.
Раніше група науковців з Шанхайського технологічного університету розкрили, яким чином марихуана впливає на людський мозок. Китайські вчені здійснили синтез більш потужного аналогу тетрагідроканнабінолу — психоактивної речовини, яка міститься в коноплях. Використовуючи ці речовини в своїх дослідженнях, біохіміки визначили механізм впливу марихуани на клітини людського мозку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Не поведусь на провокации»: Ротань — о победе над Кривбассом и неожиданном лидерстве Александрии в УПЛ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua