Goodnews.ua


Уругвай – перша держава, де марихуана повністю легальна

Июль 24
08:20 2017

Уругвай – перша держава, де марихуана повністю легальна
Уругвай отримав статус першої держави, яка зробила каннабіс на своїй території повністю легальним. Про особливості нового закону розповідає replyua.net з посиланням на матеріали ВВС.
Так, відсьогодні, дев’ятнадцятого липня 2017 року, шістнадцять аптек розпочали легальну торгівлю марихуаною в терапевтичних цілях. Для того, щоб законно придбати «препарат», варто внести своє ім’я до спеціального реєстру. Обмеження на придбання доволі жорстке – не більше десяти грамів на тиждень і не більше сорока грамів на місяць. Ці норми було ухвалено більше чотирьох років тому, але закон вводять у дію лише зараз. У тому числі стане легальним і вирощування каннабісу власноруч або у складі спеціальних товариств.
Таким чином влада Уругваю вирішила протистояти наркотичному бізнесу – відтепер у підпільній торгівлі легкими наркотиками практично немає сенсу. На вибір уругвайців два сорти каннабісу — Alpha 1 та Beta 1. П’ять грамів марихуани можна буде придбати за шість з половиною доларів США. За спостереженнями влади Уругваю, сімдесят відсотків тих, хто вніс свої дані в реєстр покупців – чоловіки віком від тридцяти до сорока чотирьох років. Для того, щоб запобігти так званому «наркотичному туризму», каннабіс будуть продавати виключно громадянам або резидентам.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Плей-офф для Дании и вылет Сербии: видео лучших моментов матча Евро-2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua