Goodnews.ua


У Венесуелі поліцейський вертоліт атакував приміщення Верховного суду

Июнь 28
12:02 2017

У Венесуелі поліцейський вертоліт атакував приміщення Верховного суду
Напередодні ввечері, 27 червня, поліцейський вертоліт облетів Каракас із закликом до непокори і атакував будівлю Верховного суду. Про це повідомив міністр зв'язку і інформації Ернесто Вильегас, інформує replyua.net. «Одна людина підняла зброю проти республіки. Невідома особа викрала вертоліт і атакувала верховний суд », — наводить канал NTN 24 слова Вильегаса.
Розміщення в соціальних мережах фотографії свідчать, що екіпаж вертольота, що належить корпусу наукових, кримінальних і криміналістичних розслідувань поліції Венесуели (CICPC), розтягнув плакат з написом «350. Свобода ». Йдеться про 350-й статті конституції, яка говорить про можливість невизнання громадянами влади в разі порушення нею демократичних цінностей, принципів і гарантій, а також прав людини. «Один з пілотів раніше був пілотом Мігеля Родрігеса Торреса, колишнього міністра (МВС)», — сказав президент Ніколас Мадуро.
ЗМІ відзначають, що пілотом міг бути офіцер CICPC Оскар Перес. У мережі зараз з'явилося його відеозвернення, записане до польоту. «Венесуельці, улюблені браття, ми звертаємося до вас від імені держави. Ми — коаліція військових, поліцейських і цивільних службовців в пошуку балансу і проти смертного злочинного уряду », — говорить автор послання. За його словами, у угруповання немає партійної приналежності.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Валках на Харківщині відкрився офіс «Зроблено в Україні»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua