Goodnews.ua


У Чечні відкрили «полювання» на гомосексуалістів

Апрель 01
17:02 2017

У Чечні відкрили "полювання" на гомосексуалістів
В результаті «полювання» силових структур Чечні на представників ЛГБТ було затримано декілька сотень осіб, ще кілька осіб було вбито. Про це сьогодні, 1-го квітня, пише видання «Нова газета» з посиланнями на джерела у місцевому МЗС, адміністрації, прокуратурі та силових відомствах, передає replyua.net.
Згідно з повідомленням, у затриманих «дуже мало шансів, що вони залишаться живими». Наразі вже стало відомо про те, що в ході операції загинуло щонайменше дві особи. В той самий час один із представників ЛГБТ заявив, що гомосексуалістів виявляють підставними методами, зокрема, через провокуючі публікації в соціальних мережах. Він заявив, що декількох «чоловіків, які відгукнулися на ці пости, вже було вбито».
Згідно з повідомленням, серед затриманих присутні двоє відомих чеченських ведучих на телебаченні, релігійні діячі а також близькі особи до керівництва республіки. Місцеві спецслужби запевняють, що затримували активістів ЛГБТ виключно через загрозу провокуючої поведінки під час масових акцій протесту. Як повідомлялося раніше, відомого російського активіста – представника ЛГБТ вигнали з території, яка знаходиться під контролем проросійських бойовиків «ДНР».

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Райя героически спас Арсенал в матче с Аталантой

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua