Goodnews.ua


Тіллерсон намагається «помиритись» з КНДР

Август 02
00:33 2017

Тіллерсон намагається «помиритись» з КНДР
На фоні загострення стосунків між Корейською народно-демократичною республікою та Сполученими Штатами Америки, очільник зовнішньополітичного відомства США Рекс Тіллерсон перейшов до миролюбивої риторики на адресу Пхеньяну, — про це інформує з посиланням на ВВС новинний портал replyua.net.
Так, незважаючи успіхи КНДР у розробці ядерною зброї, Тіллерсон переконує, що Вашингтон не вважає Пхеньян ворогом. За словами Держсекретаря США, його держава не прагне повалити чи змінити правлячий в Північній Кореї режим, не намагається сприяти об’єднанню двох частин півострова, не збирається відправляти своїх військовослужбовців на північ від демаркаційної лінії (йдеться про кордон між Південною та Північною Кореєю – ред.). За словами Тіллерсона, Вашингтон не хоче бути загрозою для КНДР, але Пхеньян намагається стати загрозою для США, і тому останні змушені реагувати на це.
Нагадаємо, останнім часом Північна Корея дуже пожвавилась у питаннях випробування ядерної зброї. Тільки за минулий місяць вона провела два доволі успішних випробування міжконтинентальних балістичних ракет власного виготовлення, які за заявами Пхеньяну, можуть досягти території Сполучених Штатів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер Эвертона озвучил сроки восстановления Миколенко

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua