Goodnews.ua


Стали відомі нові докази страт без суду у Чечні

Июль 31
11:42 2017

Стали відомі нові докази страт без суду у Чечні
До правоохоронних органів Чечні почали викликати найближчих родичів осіб, які присутні у переліку жертв масової стати, що був опублікований у засобах масової інформації. Про це інформує replyua.net з посиланням на «Новую газету». Зокрема, автори публікації підкреслюють, що людям висували вимоги підписати заяви про те, що їхні близькі відправилися до Сирії, а також віддати їхні паспорти. За невиконання цієї умови погрожували затримувати чоловіків, які залишилися у сім’ях.
Журналісти видання також підкреслили, що на сирійську територію могли бути вивезені телефони убитих осіб, аби дзвінки з них використовувати у якості доказів того, що ці люди все ще живі та не перебувають в Росії. Окрім цього, ЗМІ отримали у власне розпорядження ксерокопії таблиць чеченського МВС з інформацією про підозрюваних у скоєнні нападу на поліцейських.
Також у них є свідчення щодо затримання людей з переліку позасудових розправ. Під час затримання одна з дівчат отримала поранення та опинилася в лікарні, а трохи згодом вона померла, незважаючи на те, що лікарі оцінили її стан як цілком задовільний.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Депрессия: 5 факторов, которые способствуют ее появлению

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua