Goodnews.ua


Санкції ООН не вплинуть на плани КНДР розвивати ядерну програму

Июнь 04
21:44 2017

Санкції ООН не вплинуть на плани КНДР розвивати ядерну програму
У Північній Кореї повністю відкинули санкційні обмеження, запроваджені напередодні ООН, що стосуються організацій та чиновників КНДР, а також Пхеньян не має намірів зупиняти роботу над розвитком ядерної зброї, повідомляє replyua.net з посиланням на Укрінформ.
Таку позицію озвучило представництво Міністерства закордонних справ Північної Кореї. Також у Північній Кореї не лише не сприймають запроваджені санкції, а й розцінюють їх як «ворожий акт». Слід зауважити, що під дію обмежень підпали 14 чиновників КНДР та 4 компанії, серед яких і Національний банк Північної Кореї.
Нагадаємо, у тексті резолюцій Радбезу ООН зазначається, що Північній Кореї забороняється продовжувати випробування балістичних ракет, повідомлення про які час від часу з’являються в ЗМІ від військових. Однак офіційний Пхеньян не визнає ці міжнародні документи, аргументуючи свої дії як право на зміцнення обороноздатності країни на тлі «посилення агресивної політики Сполучених Штатів Америки». Крім того, нещодавно в КНДР пригрозили американцям «перетворити їх материки на попіл».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мудрик может уйти из Челси зимой — известна позиция украинца относительно возможной аренды

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua