Goodnews.ua


Російські пранкери зателефонували американському міністру і верзли нісенітниці від імені Гройсмана

Июль 28
10:04 2017

Російські пранкери зателефонували американському міністру і верзли нісенітниці від імені Гройсмана
У Сполучених Штатах Америки розповіли про інцидент, який трапився з очільником міністерства енергетики Ріком Перрі і що відбувся не без впливу Росії, інформує replyua.net з посиланням на ВВС.
Прес-служба міністра Перрі розповіла, що нещодавно американському урядовцю зателефонував чоловік, заявив, що він прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і говорив з ним 22 хвилини. Речниця міністерства енергетики Шейлін Гайнс зазначила, що урядовець став мішенню російських пранкерів. З’ясувалося, що розмову від імені українського керівника Кабінету міністрів вели російські пранкери Володимир Кузнєцов та Олексій Столяров, які в медіапросторі більш відомі як Вован та Лексус. Росіяни говорили з американським міністром про можливість використовувати гній та самогон в якості нового виду палива, постачання вугілля до України, хакерів з Росії, а також газовий трубопровід в Балтійському морі.
Варто зауважити, що міністр Перрі є не першою жертвою розіграшів росіян. Раніше вони телефонували відомому співаку Елтону Джону та амеркианському сенатору Джону Маккейну.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Паркер сделал прогноз на бой Дюбуа против Джошуа

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua