Goodnews.ua


Північна Корея пригрозила Вашингтону

Апрель 23
19:22 2017

Північна Корея пригрозила Вашингтону
У Північній Кореї вкотре пригрозили Сполученим Штатам Америки. Цього разу в КНДР лякають Вашингтон тим, що вони готові потопити авіаносець Карл Вінсон, який належить американцям, інформує replyua.net з посиланням на Новое время.
Таким чином офіційний Пхеньян прагне показати власну військову силу після того, як стало відомо, що 2 військові кораблі Японії долучилися до американського авіаносця для проведення тренувань в західному регіоні Тихого океану. Раніше повідомлялося, що американський президент Дональд Трамп прийняв рішення відправити авіаносець Карл Вінсон до зони, наближеної до Корейського півострова після того, як було зафіксовано підвищення напруження довкола ядерних і ракетних випробувань Північної Кореї та виникла загроза подальшого нападу Пхеньяну на Сполучені Штати Америки та країни Азії.
Нагадаємо, раніше вдень з’явилася інформація, що цей же авіаносець знову рухатися до берегів КНДР. Нині відомо, що він до кінця місяця має прибути до Японського моря. Таку інформацію поширив віце-президент Сполучених штатів Америки Майк Пенс під час свої розмови з журналістами в Австралії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как питаться при витилиго — health info

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua