Goodnews.ua


Пекін натякнув Пхеньяну, що в разі удару США військової допомоги вони можуть не чекати

Май 07
18:38 2017

Пекін натякнув Пхеньяну, що в разі удару США військової допомоги вони можуть не чекати
Блогер Василь Головнін на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що Китай посилає зараз безпрецедентно жорсткі сигнали Північній Кореї – своєму єдиному військовому союзнику, відносини з яким, як постійно підкреслювалося, «скріплені спільно пролитою кров'ю» в жорстокій війні з американцями в 1950-53 рр.
Як пише блогер, є така газета, іменована в її англомовному варіанті «Global Times», яка входить в систему головного партійного органу Китаю «Женьмінь жибао». Використовується ця газета для того, що не можна зробити в офіційній пресі – для зливів, натяків і іншого, що насправді і відображає реальну думку Пекіна. І ця «Global Times» днями в редакційній статті написала, що союзний договір з Північною Кореєю може бути переглянутий – в тому найважливішому пункті, який автоматично вимагає від Китаю військового втручання в разі конфлікту Пхеньяна з третьою державою. У квітні та ж газета написала, що Китай може і залишитися в стороні в разі «хірургічної військової операції» США щодо Північної Кореї.
«Пекін відкритим семафором залякує КНДР. І ясно сигналить: ви, пхеньянські хлопці, в ракетних і ядерних справах берете не по чину і створюєте нам, великому Китаю, непотрібну проблему. І все це дуже зближує Пекін з Трампом, який вже перестав погрожувати китайським товаришам жахливими санкціями за їх нечесну торговельну політику», — написав Василь Головнін.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Это было бы преступлением»: легенда МЮ выступил против увольнения Почеттино

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua