Goodnews.ua


Не ВІЛ: вчені визначилися з найбільш вбивчим вірусом

Сентябрь 15
18:41 2017

Не ВІЛ: вчені визначилися з найбільш вбивчим вірусом
Найбільша кількість людей помирає не від ВІЛ, не вірусу сказу і не малярії, а від штампів вірусу гепатиту, які кожного року спричиняють смерті більше 1,3 мільйони осіб. Як інформує replyua.net, така інформація оприлюднена у статті, яку опублікувало видання Lancet.
Коментуючи це відкриття, Чарльз Гор, який є президентом Всесвітнього альянсу по боротьбі з гепатитом, саме від цієї недуги гине значно більше людей, ніж від ВІЛ, туберкульозу та малярії. «Така невтішна ситуація стала можливою через те, що жодна з провідних країн світу не вважали своїм пріоритетним завданням боротьбу з гепатитом. Крім того, у сучасному світі немає певних глобальних підходів для надання фінансування таким проектам», — пояснив він.
Варто зазначити, що кожного року Всесвітня організація охорони здоров'я разом з іншими організації охорони служби ООН на сторінках журналу Lancet знайомлять всіх охочих зі звітами відносно того, які хвороби наразі є найбільш небезпечними для людства та скільки вони забирають років життя. Такі звіти спонукають до дії політичних представництв ООН та охорони служб у деяких країнах.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Унаслідок російського удару КАБами в Харкові постраждали 12 людей — поліція

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua