Goodnews.ua


Маєток Елвіса Преслі перейде у спадок його онукам

Январь 17
15:55 2023

Фото: Global Look Press

Культовий маєток Елвіса Преслі Грейсленд у штаті Теннессі дістанеться трьом його онукам — Райлі, Харпер і Фінлі, дочкам нині покійної Лізи Марі Преслі.

Про це пише People.

Після смерті Лізи Марі Преслі нерухомість перейде у власність трьох дочок. Цю інформацію підтвердив представник компанії Graceland, через яку сім’я Преслі володіє домом.

Особняк дістався Лізі Марі Преслі у 1977 році після смерті батька. Наразі він відкритий для відвідувачів, які можуть провести там різноманітні заходи.

Дочка Елвіса Преслі буде похована в Саду медитації Грейсленда поряд зі своїм сином Бенджаміном, який скоїв самогубство у 2020 році. Тут же спочиває сам виконавець, його мати Гледіс Преслі, батько Вернон Преслі та бабуся Мінні Мей Преслі.

Дочка Елвіса Преслі Ліза Марі померла 12 січня у віці 54 років від зупинки серця. Як повідомляють ЗМІ, спочатку колишній чоловік Денні Кіо намагався зробити їй штучне дихання, але це не допомогло. Бригада парамедиків, що прибула, ввела Лізі Марі адреналін, що дозволило запустити серце, але врятувати дочку Елвіса, що впала в кому, не вдалося.

Статьи по теме

Останні новини

Джошуа и Дюбу провели церемонию взвешивания накануне поединка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua