Goodnews.ua


Ілон Маск хоче навчити людей керувати гаджетами за допомогою думок

Март 29
12:24 2017

Ілон Маск хоче навчити людей керувати гаджетами за допомогою думок
Ілон Маск готується до нового революційного винаходу. Як передає replyua.net, бізнесмен хоче навчити людей управляти електронними гаджетами силою думки. Для цих цілей в голови людей імплантують електроди, за допомогою яких можна буде подумки управляти комп'ютером, смартфоном або будь-яким іншим електронним пристроєм.
У Ілона Маска слова зі справами не розходяться. У минулому році він вперше висловив цю ідею і вже створив під ці цілі компанію Neuralink Corp. Бізнесмен, який запустив проекти SpaceX, SolarCity і Tesla, обіцяє в подробицях розповісти про управління гаджетами за допомогою думок вже найближчим часом.
Раніше в інтерв'ю ЗМІ Ілон Маск анонсував швидкі комерційні польоти з видом на зворотний бік Місяця і, в більш далекій перспективі, створення на Марсі самого справжнього колоніального містечка, населення якого досягне одного мільйона жителів. Скептики називають нову ідею Ілона Маска небезпечною для людства, вважаючи, що людьми з імплантованими в мозок електронними датчиками будуть керувати. Прихильники бізнесмена і його революційних рішень схильні не драматизувати ситуацію

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Инсайдер раскрыл сроки восстановления Куртуа от травмы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua