Goodnews.ua


Чоловік британської королеви пішов на пенсію

Август 03
00:04 2017

Чоловік британської королеви пішов на пенсію
Філіп, герцог Единбурзький, чоловік королеви Єлизавети ІІ відсьогодні офіційно склав свої повноваження, — про це інформує новинний ресурс replyua.net з посиланням на ВВС.
Так, сьогодні, другого серпня 2017 року, відбувся останній захід, в якому принц Філіп взяв участь як офіційний представник британської корони. Дев’яностошестирічний герцог Единбурзький супроводжував королеву в поїздках та офіційних заходах протягом 65 років. Вперше свої обов’язки як представник монаршої сім’ї він виконував на боксерському матчі в Альберт-Холі в 1948 році – тоді він був не принцем-консортом, а чоловіком спадкоємиці трону.
У Букінгемському палаці порахували, що за час своєї «кар’єри» принц Філіп відвідав 22 218 різноманітних заходів. Сьогодні він провів 22 219 –й і останній захід – зустрівся з військовослужбовцями, які повернулись у Британію після участі у марафоні Global Challenge. Відтепер за участі принца Філіпа не плануватимуть окремих заходів, але він може супроводжувати королеву у заходах за власним вибором. Нагадаємо, принц Філіп заявив, що йде на пенсію у травні цього року. Тереза Мей (голова уряду) та Джеремі Корбін (очільник опозиції) подякували йому за працю і побажали насолоджуватись заслуженим відпочинком.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Минсоцполитики анонсировали пенсионную реформу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua