Goodnews.ua


Британія заморозила російські активи на 20,5 мільярда доларів

Ноябрь 10
17:07 2022

© unsplash/famouswebsites

Уряд Британії заявив, що заморозив активи на суму понад 18 мільярдів фунтів стерлінгів (20,5 мільярда доларів), які належать російським олігархам, а також іншим фізичним і юридичним особам рф, проти яких запроваджено санкції за вторгнення росії в Україну.

Про це повідомляє Reuters.

Такім чіном, за даними Управління щодо здійснення фінансових санкцій Великої Британії, яке входить до складу Міністерства фінансів, росія «випередила» Лівію та Іран і стала країною, проти якої Британія запровадила найбільше санкцій.

«Ми запровадили найжорсткіші санкції щодо росії, і це завдає шкоди їхній військовій машині. Наше послання ясно: ми не дозволимо путіну досягти успіху в цій жорстокій війні», — сказав Ендрю Гріффіт, молодший міністр уряду в Казначействі королівства.

Як зазначає видання, на цей час Велика Британія піддала санкціям понад 1200 фізичних осіб та понад 120 організацій у росії. Частина з них спрямована проти відомих бізнесменів, компаній та політиків.

Заморожені російські активи на 6 мільярдів фунтів стерлінгів перевищують суму усіх інших британських санкційних режимів.

Статьи по теме

Останні новини

Сили безпілотних систем ЗСУ: Міноборони розробить проєкт закону для нового роду військ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua