Goodnews.ua


Знімали порно з 3-річною донькою: під суд піде подружжя з Дніпропетровщини

Сентябрь 09
19:02 2020

На Дніпропетровщині судитимуть подружжя за розбещення власної 3-річної доньки та розповсюдження дитячої порнографії в мережі Інтернет. Про це УНН повідомили у пресслужбі прокуратури Дніпропетровської області.

"… затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 38-річного мешканця Вільногірська та його дружини за розбещення малолітньої дитини, а також виготовлення та розповсюдження відеопродукції, що містить дитячу порнографію (ч.2 ст.156 та ч.5 ст.301 КК України)", — йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, подружжя вчинило розпусні дії щодо власної 3-річної доньки, знімали це на камеру, після чого розмістили фото та відео дитини в мережі Інтернет.

Окрім того, під час обшуку вдома у подружжя правоохоронці виявили 9 пакетиків канабісу, які чоловік придбав для себе. Тож, йому також інкримінується вчинення злочину за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Источник: unn.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Мы очень довольны им»: Анчелотти высказался о спаде результативности Беллингема

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua