Goodnews.ua


Жителі Рівненщини продовжують віддавати гроші шахраям

Июль 10
22:20 2017

Жителі Рівненщини продовжують віддавати гроші шахраям

У Костопільському районі жертвою псевдобанкіра стала 30-річна ксотопільчанка. А у Сарненському районі в тенета інтернет-щахрая потрапив 18-річний житель Клесова, повідомляють у Відділі комунікації поліції Рівненської області.
Учора, дев’ятого липня, близько 19:30 на мобільний телефон заявниці зателефонував невідомий чоловік та, представившись працівником одного з банків, повідомив, що її картка соціальних виплат заблокована через втручання сторонніх осіб. Для її розблокування потрібно назвати певні дані та код, який прийшов на її мобільний. Жінка все продиктувала, а через деякий час з’ясувалося, що з її рахунку зникли кошти в сумі 1050 гривень.
Близько 18 години цього ж дня юнак через мережу Інтернет вирішив придбати мотоцикл. За бажанням продавця, перерахував кошти у сумі 7900 гривень на вказаний рахунок через термінал. Однак товар молодик так і не отримав, тож одразу звернувся до поліції.
За обома фактами у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального од кексу України.
Правоохоронці застерігають бути обачними у прийнятті будь-яких рішень, якщо мова йде про гроші.

Источник: rvnews.rv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Миколенко вернулся в основной состав Эвертона в матче против Испвича

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua