Goodnews.ua


Житель Кіровоградщини викрав 85 метрів телефонного кабелю

Апрель 15
08:27 2017

Житель Кіровоградщини викрав 85 метрів телефонного кабелю

На одній з вулиць міста Новоукраїнка, що на Кіровоградщині, місцевий мешканець зрізав 85 метрів телефонного кабелю, завдавши збитків на суму близько 600 гривень. Втім поліцейські завадили чоловіку скористатися краденим у власних цілях.

Про це повідомляє Златопіль, посилаючись на матеріали Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області.

До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в ніч на 11 квітня на території районного центру невідомими було скоєно крадіжку кабелю з повітряної лінії.

«Правоохоронці встановили особу злодія. Ним виявився 36-річний непрацюючий місцевий житель. Чоловік уже встиг зняти з дротів ізолюючу оболонку, аби дістати з середини метал. У даний час викрадене майно поліцейські вилучили», — розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Источник: zlatopil.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На фронті за добу 197 зіткнень, найгарячіше — на Курахівському і Покровському напрямках

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua