Goodnews.ua


Засновник Telegram розповів про секрети збереження молодості

Октябрь 11
20:18 2020

Засновник Telegram Павло Дуров в свій день народження поділився з підписниками правилами, яких слід дотримуватися для збереження молодості.

За словами Дурова, головні секрети молодості полягають в скороченні споживання алкоголю і інших речовин, що викликають звикання, а також в здоровий сон протягом робочого тижня, фізичних навантаженнях і помірному споживанні їжі.

Сам засновник Telegram їсть раз або два рази на день і вважає, що три і більше прийомів їжі — погана звичка. Відмовитися, за його словами, слід і від м'яса, замінивши його морепродуктами.

Він також зазначив, що допомагає виглядати молодше мінімізація стресів і життя на самоті, яку він розуміє як відмова від хворих соціальних норм і незалежність особистого життя.

Источник: glavcom.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Это тяжелое бремя»: легенда Милана похвалила сына за дебютный вызов в сборную Италии

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua