Goodnews.ua


За вигране авто чоловік віддав шахраям 23 600 грн

Октябрь 14
08:45 2017

За вигране авто чоловік віддав шахраям 23 600 грн

Розраховуючи на виграш машини «Kia Benza», 38-річний житель Роменського району довірився телефонним аферистам. Погодившись на умови зловмисника, чоловік перерахував йому один відсоток від вартості нібито виграного автомобіля. І в результаті втратив майже 24 тисяч гривень.
Із заявою про шахрайство до Роменського відділу поліції звернувся 38-річний житель району. Чоловік розповів, що, отримавши смс-повідомлення про виграш автомобіля «Kia Benza», зв’язався за вказаним номером телефону з організатором розіграшу, після розмови з яким втратив всі свої заощадження.
За словами заявника, зловмисник йому повідомив, що машину він зможе отримати лише після сплати одного відсотку від її вартості, а коли чоловік погодився на його умови та сплатив 23 600 гривень, незнайомець перестав виходити на зв'язок.
По даному факту в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» та роблять все можливе, аби встановити зловмисника. А правоохоронці й надалі застерігають громадян від подібних аферистів та радять не перераховувати незнайомцям ніяких грошей. Пам’ятайте, подібні акції влаштовують лише шахраї, яким від вас потрібні лише гроші.

Источник: gorod.sumy.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шахтер заинтересовался игроком из боснийского чемпионата

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua