Goodnews.ua


YouTube опублікував щорічний кліп-огляд мемів і трендів Rewind 2018

Декабрь 07
22:04 2018

YouTube опублікував щорічний кліп-огляд наймодніших мемів і найгучніших трендів 2018 року. За традицією, ролик був знятий за участю популярних YouTube-блогерів. Навіть якщо ви не в тренді, все одно подивіться ролик – заради позитивного настрою.

Ролик відкриває актор Вілл Сміт (до нього буде кілька відсилань протягом ролика), потім в справу вступають найвідоміші блогери світового Ютуб. До них приєднуються корейські музиканти, починаються танці, і глядача просто збиває з ніг вир пасхалок на світові тренди.

Зокрема цьогорічний ролик відрізняється від попередніх згадкою про усіх, хто дбав про соціальні питання. Людям, які довели, що говорити про психічне здоров'я — це нормально. Хто показав природну красу та закликав не соромитися свого тіла. Хто збирав кошти на благодійність.

Не хвилюйтеся, Ютуб подбав про переклад. Під час ролику є титрування українською, аби жодне слово не лишилося не зрозумілим.

Перший Rewind був опублікований шість років тому – в грудні 2012 року. Він тривав трохи більше чотирьох хвилин і на сьогоднішній день зібрав 187 мільйонів переглядів. До 2017 року хронометраж щорічного кліпу-огляду YouTube збільшився до семи з половиною хвилин. Зросла і кількість переглядів – Rewind 2017 на сьогоднішній день подивилися більше 204 мільйонів разів. Не виключено, що Rewind 2018 зможе побити цей рекорд.

Источник: 2plus2.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер Ромы анонсировал кадровые изменения в матче с Атлетиком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua