Goodnews.ua


Як зробити фото, яке назбирає багато лайків?

Декабрь 24
21:03 2018

Австралійські вчені з Університету Ла Троб знайшли простий спосіб робити фото для соцмереж, які б отримували відразу велику кількість лайків

Про знахідку фахівців повідомив журнал Laterality. Австралійцями було проведено дослідження, в результаті якого зробили висновок: для створення вдалого фото потрібно трохи повернути в бік голову.

"Поворот голови в ліву сторону при фотографуванні збільшує шанси людини на отримання лайків", — заявили автори проекту.

Фахівці повідомили, що лівою стороною обличчя керують м'язи, що знаходяться під контролем правої півкулі мозку. Права півкуля виконує багато важливих функцій, і однією з них є обробка інформації, яка виражається в символах і образах, зокрема, права півкуля відповідає за сприйняття продуктів творчої діяльності, живопису і музики. Ліва сторона здається людині виразною і привертає більше уваги. Хочете більше лайків в соцмережах, повертайте голову вліво.

Перш ніж прийти до подібного висновку, фахівці проаналізували вміст 20 топових акаунтів в Instagram. Вони виділили 400 знімків, які зібрали в сумі понад мільярд лайків і 14 млн коментарів. Оцінивши їх, експерти переконалися: фото з поворотом вліво були на 10% популярніші.

Источник: zdorovia.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер Ромы анонсировал кадровые изменения в матче с Атлетиком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua