Goodnews.ua


Як легко прокинутися, коли у квартирі холодно: дієві лайфхаки

Октябрь 21
12:32 2022

Росія продовжує спроби зруйнувати критичну інфраструктуру України, зима, що наближається, може стати найскладнішою за час незалежності нашої країни. Потрібно заздалегідь створити запас і продумати свої дії на випадок відключення електроенергії та опалення й озброїтися знаннями, як пережити холод.

"Апостроф" розповідає, як знизити стрес для організму від необхідності прокидатися у холодному приміщенні.

Час сну. Це головна умова легкого ранку. Нестача сну вкрай негативно позначається на здоров'ї та самопочутті. Норма у кожного своя — комусь щоб відновитись потрібно вісім годин, а комусь достатньо шести. Однак відбирати у себе години сну не можна.

Режим сну. Важлива не лише кількість сну, а й його час. Він має бути постійним. Справа в тому, що організм звикає засинати і прокидатися в один і той же час, налаштовує на це свої біологічні ритми. Непостійність у цьому питанні може призвести не тільки до млявості протягом дня, але й до поганого настрою та проблем зі здоров'ям.

Звук будильника. Здавалося б, бадьора мелодія допоможе швидше прокинутися, проте не варто грубо виривати себе зі сну різкими звуками – це підвищує тиск та стимулює різкий викид адреналіну в кров. Щоранку організм відчуває паніку та страх. Мелодія будильника має бути плавною та спокійною, набирати гучність поступово.

Источник: apostrophe.ua

Share

Статьи по теме

Останні новини

Банки Нидерландов разморозили российские активы на 560 млн евро

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua