Goodnews.ua


Вінницькі шахраї дурять платників податків по-новому

Январь 11
07:30 2018

Тепер шахраї не просто телефонують з пропозиціями. На екрані телефона при цьому з'являється фото керівника фіскальної служби області

Вінницькі шахраї придумали новий спосіб дурити земляків. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Головного управління ДФС у Вінницькій області.
Тепер шахраї не просто телефонують до вінничан з пропозиціями – на екрані телефона при цьому з‘являється фото керівника фіскальної служби області. Вже відомо, що телефонують, використовуючи номери телефонів 095-047-93-61 та 050-834-56-84. Проте номери телефонів аферисти можуть змінювати, переконані в ДФС. Керівник ГУ ДФС у Вінницькій Руслан Осмоловський застерігає всіх від вчинення протиправних дій і просить платників податків у разі будь-яких запитань до ДФС звертатися до Центрів обслуговування платників або ж записуватися на особистий прийом до керівника служби в області.
Якщо ж вам телефонують з пропозицією "вирішити питання за винагороду", у ДФС просять телефонувати 0-800-501-007 або ж 102.

Источник: vn.depo.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Акцизный налог в Украине: сколько миллиардов получил госбюджет

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua