Goodnews.ua


Великий український мобільний оператор скоротив чистий прибуток на третину

Май 24
13:02 2018

Оператор мобільного зв'язку компанія Vodafone Україна у січні-березні 2018 року скоротив чистий прибуток на 30,7%, або на 163 млн грн — до 367 млн ​​грн в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.
Про це йдеться у повідомленні оператора, передають Українські Новини.
Дохід компанії за три місяці збільшився на 2,1% — до 2,9 млрд грн. Крім того, за звітний період Vodafone у 1,5 рази збільшив доходи від передачі даних. Причиною зростання в компанії назвали збільшення кількості data-користувачів, перехід абонентів на Voice&Data і Unlim 3G Vodafone тарифи, зростання обсягу споживання data-послуг.
Також зазначається, що причинами зменшення чистого прибутку компанія називає збільшення витрат на амортизацію та знецінення довгострокових активів на сході України через обмежені можливості надання послуг зв'язку.
Показник OIBDA збільшився на 17,6% у річному численні і склав 1,5 млрд грн. Маржа OIBDA досягла показника в 52,8%, збільшившись на 7 процентних пунктів порівняно з аналогічним періодом минулого року.
Інвестиції компанії у першому кварталі 2018 року склали 1,2 млрд грн, включаючи вартість оплачених 4G-ліцензій і вкладення в розвиток мереж 3G і 4G.

Источник: biz.nv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Повестки в ТЦК будут вручать по-новому

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua