Goodnews.ua


Вчителька в американській школі ставить оцінки учням мемами. Її ідея стала вірусною

Октябрь 21
00:02 2018

Вчителька в американській школі Чикаго Айне Фатіма оцінює роботи своїх учнів мемами, які ставить поряд зі звичайною оцінкою. Про це повідомляє BuzzFeed News.

Фатіма розповіла виданню, що під час однієї з перевірок контрольних робіт старшокласників її дуже засмутили результати. Було багато неправильних відповідей, і вона подумала, що якби учні побачили її вираз обличчя просто зараз. Вчителька роздрукувала меми на звичайному самоклеючому папері і стала прикріплювати стікери до робіт. Ідея старшокласникам дуже сподобалася.

«Я передала їх дітям, і вони одразу почали сміятися. Знадобилося кілька хвилин, щоб заспокоїти їх», — розповіла Фатіма. Її учні тепер засмучуються, якщо не знаходять на своїх роботах наклейку. При цьому вони отримують й офіційні оцінки.

Фатіма опублікувала у своєму Twitter ролик, який став вірусним. У ньому вона показала, як наклеює на одну з робіт стікер із зображенням афроамериканця, навколо якого намальовано багато знаків питання та ставить стрілку до того, що викликало в мема подив.

I love grading with my new stickers! pic.twitter.com/4K66qQblSJ

— ainee f. (@axfxq) 17 октября 2018 г.

У своєму коментарі під твітом вона написала, що ніколи б не стала робити подібне з учнями з молодших класів і додала, що ідея з наклейками дуже подобається її колегам. «Я просто хочу уточнити, я вчу старшокласників. Я б не стала робити це з молодшими учнями. У моєму класі є культура, яку ми створили, і учням це сподобалося. Моїм колегам вона теж подобається», — написала Фатіма.

I just wanna clarify, I teach high school seniors. I would not do this with younger students. This is the culture in my class we've built & bc of that, they loved it. My fellow teachers loved it too.

— ainee f. (@axfxq) 18 октября 2018 г.

Вірусний твіт вчительки допоміг їй пояснити саме поняття «вірусності», а також механізм появи таких продуктів.

Фатімі 27 років, і вона каже, що її учні набагато доросліші, ніж вона під час навчання в старшій школі. Наприклад, багато з них працюють по багато годин поза навчальним закладом, щоб допомогти своїм сім'ям.

Источник: thebabel.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

З півночі та півдня відбувся пуск ударних БПЛА

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua