Goodnews.ua


Вчені назвали три події, які загрожують знищенням людства

Сентябрь 16
05:36 2022

Один із сценаріїв, згідно з яким може настати смерть всього людства, – це невідома хвороба (хвороба X). Вона може мати такі початкові симптоми, як блювання, сплутаність свідомості, біль голови. Потім у людей виникатимуть галюцинації, вони стануть агресивними та почнуть нападати один на одного. Зрештою через швидке руйнування мозку вони впадуть у кому і помруть. Відбуватиметься це на сьомий день.

Надалі людство назве це епідемією зомбі-вірусу. Вчені зазначають, що подібне може статися, якщо людина створить такий вірус за допомогою генної інженерії. Причому передаватися цей вірус буде повітряно-краплинним шляхом.

Цей небезпечний зомбі-вірус спричинить смерть мільярдів людей. Поступово міста спорожніють. У живих залишаться дуже мало хто. Через два роки після появи вірусу всі ті, хто сидить у в’язниці, будуть з етичних міркувань звільнені.

При цьому ні захисні костюми, ні маски від зараження до ладу не захищають. В результаті суспільство просто перестане функціонувати як слід. Працювати здебільшого люди стануть віддалено, тобто з дому.

На вулицях міст буде хаос. Більшість буде впевнена, що вірус – це справа рук людини чи уряду. Крім того, вулицями ходитимуть озброєні люди.

Вижити зможуть лише ті, хто матиме достатньо грошей, щоб постійно перебувати в підземних бункерах. Також є шанс на виживання у людей, які вміють полювати.

Згодом вчені вважають, що в якихось людей має бути природний імунітет до цього вірусу. Виявляється, що хвороба може протікати безсимптомно. І це погані новини, оскільки носієм інфекції може бути будь-хто.

Далі може розпочатися світова війна, яка знищить більшу частину населення у всьому світі. Причиною стане те, що дві групи про нащадків (людей, які змогли вижити в бункерах) не змогли дійти згоди з приводу інтерпретації «Спадщини» (книги, в якій зібрані всі знання людства).

Також у 2702 році на Землю може впасти метеорит. І він може бути ще більшим, ніж той, який колись знищив динозаврів. Через кілька годин по всій планеті розійдуться пожежі, міста зваляться, почнуться землетруси і виникнуть величезні цунамі. Планета в результаті виявиться огорнута темною хмарою.

Источник: pixelinform.com

Share

Статьи по теме

Останні новини

7 популярных мифов о самолечении простуды

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua