Goodnews.ua


В Україні правоохоронцями припинено діяльність ще однієї онлайн-порностудії

Апрель 08
07:42 2020

Правоохоронці Кривого Рогу припинили роботу порностудії, яка надавала онлайн-послуги та розташовувалася в одному з будинків на території Саксаганського району. Про це повідомляє пресслужба поліції у вівторок, 7 квітня.

Правоохоронці розповіли, що цього вівторка співробітники Криворізького відділу поліції спільно з місцевою прокуратурою № 3 провели санкціонований обшук у квартирі, в якій знаходилося чотири жінки у віці від 18 до 35 років. Як з'ясувалося, жінки займалися розповсюдженням і виготовленням відеопродукції порнографічного характеру.

Під час обшуку поліція вилучила веб-камери, а також різні інтимні іграшки. Як повідомляється, наразі призначено низку експертиз.

Триває розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Источник: aspi.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лидер Арсенала получил травму в сборной

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua