Goodnews.ua


В Росії хочуть ввести штрафи для Google і Facebook

Сентябрь 21
10:53 2019

Глава комісії Держдуми з розслідування іноземного втручання у внутрішні справи Росії Василь Піскарьов заявив, що необхідно внести поправки в законодавство, щоб Google і Facebook несли фінансову відповідальність за порушення російських законів

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ТАСС.

"Треба приймати закони, щоб такі явні відверті порушення закону переслідувалися штрафами. Це практика світова. Повинні бути мільйони, десятки мільйонів, може, сотні мільйонів рублів за втручання і порушення російського законодавства", – сказав він.

Раніше Роскомнадзор нібито виявив поширення політичної реклами в Google, Facebook і на YouTube в дні, коли це законодавчо заборонено в зв'язку з виборами.

У відомстві зазначили, що такі дії можна розглядати як втручання в суверенні справи Росії. При цьому раніше РКН направив в компанії Google і Facebook звернення з вимогою не допустити поширення політичної реклами на їх платформах 7 і 8 вересня.

Повідомлялося, що факти порушень з боку Google і Facebook під час виборів в Росії будуть передані в комісію з розслідування втручання у внутрішні справи країни.

Источник: depo.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Азиатская сборная рассматривает увольнение именитого тренера

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua