Goodnews.ua


В Instagram стався збій

Март 31
22:05 2019

Збій в роботі соціальної мережі Instagram спостерігається в неділю в декількох країнах. Це випливає з даних на сторінці сервісу Downdetector, що відслідковує роботу інтернет-ресурсів, інформує УНН.

“Проблеми в роботі Instagram спостерігаються з 12:48 (19:48 за Києвом) за часом Східного узбережжя США”, — зазначено на порталі.

Найбільше на збої скаржаться користувачі США і європейських країн: Великої Британії, Німеччини, Італії, Польщі та інших.

Серйозний збій в роботі додатків, якими володіє компанія Facebook, стався 13 березня. Для деяких користувачів Facebook і Instagram, а також WhatsApp були недоступні протягом декількох годин.

На наступний день після цього стало відомо про відставку двох топ-менеджерів компанії. Чи пов’язано це безпосередньо з неполадками, не уточнювалася.

Источник: unn.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Папа Римський опублікує свої перші мемуари у січні

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua