Goodnews.ua


Укрзалізниця переходить на нові формати електронного підпису

Декабрь 08
08:15 2017

Акредитований центр сертифікації ключів філії «Головний інформаційно-обчислювальний центр» ПАТ «Укрзалізниця» переходить на нові формати електронного підпису.
Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.
"ПАТ «Укрзалізниця» інформує своїх користувачів про те, що згідно з планом переходу на нові сертифікати 9 грудня 2017 року, починаючи з 19:00 до 21:00 будуть проводитись технологічні роботи з переведення програмно-технічного комплексу АЦСК філії «ГІОЦ» на використання нових форматів електронного цифрового підпису та нових посилених сертифікатів відкритих ключів", — йдеться у повідомленні.
У зв’язку з цим можливі тимчасові обмеження у наданні послуг єдиного цифрового підпису для користувачів низки програмних комплексів та електронних систем, зокрема клієнтів, що користуються послугами вантажних перевезень.
Водночас, за інформацією прес-служби, зазначені обмеження не стосуються оформлення проїзних документів пасажирами, які обслуговуються через електронні канали та автоматизовані білетні каси.

Надання послуг електронного цифрового підпису АЦСК філії «ГІОЦ» дозволяє набути юридичного статусу документам, що пересилаються в електронному вигляді між Укрзалізницею та її структурними підрозділами, організаціями, підприємствами, установами залізничного транспорту, а також між структурами Укрзалізниці та її клієнтами. Використання електронного цифрового підпису прискорює виробничий процес та надає гарантію цілісності та достовірності інформації, яка передається в електронному вигляді.

Источник: ukrinform.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Легионер Динамо отличился дебютным голом в Израиле

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua