Goodnews.ua


У Житомирі поліція затримала трьох юнаків під час крадіжки кабелів

Январь 06
21:33 2018

Уночі 5 січня поліцейські охорони затримали трьох неповнолітніх жителів обласного центру, які демонтували мережу та викрали кабелі зв’язку із підвального приміщення багатоповерхівки. Нині молодиків перевіряють на причетність до інших подібних злочинів в обласному центрі. Водночас поліція закликає батьків контролювати місця перебування та заняття дітей.
Близько 2 ночі черговий наряд поліцейських охорони зреагував на спрацювання сигналізації на силовому кабелі з охоронюваного об’єкту в одному із мікрорайонів обласного центру. Прибувши на місце для перевірки, правоохоронці обстежили приміщення зовні і навколишню територію.
У підвалі сусідньої багатоповерхівки помітили світло від кількох ліхтариків. У середині ж поліцейські застали трьох юнаків, які щойно демонтували кабелі зв’язку і намагалися їх викрасти.
За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції, працівники якої з’ясували, що затриманими на місці крадіжки є житомиряни, двом з яких 15, третьому – 16 років.
– Нині вирішується питання про правову кваліфікацію події. Водночас парубки перевіряються на причетність до аналогічних протиправних діянь в обласному центрі, — повідомив начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока. – Окрім того, зараз розпочато роботу із родинами хлопців. Зважаючи на їх юний вік, постає справедливе питання: чому батьки не контролюють перебування дітей по домівках у нічний час.
Відтак поліцейські закликають громадян, які мають на вихованні неповнолітніх дітей, уважніше ставитися до своїх батьківських обов’язків. Потурбуйтеся про наявність постійного зв’язку з дітьми. Постійно контролюйте коло їх друзів, інтересів і занять упродовж дня. А відсутність дитини удома у нічний час – однозначний привід не просто для хвилювання, а й для активних дій по встановленню її місця перебування.

Источник: dzerkalo.info

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хонда настаивает на тестовых заездах Цуноды на болиде Ред Булл

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua