Goodnews.ua


У Тернополі спіймали шахрайку, яка виманювала кошти за дуже оригінальною “схемою”

Июль 21
12:08 2018

З мобільного телефона товариша через Viber тернополянину почали надходити прохання про допомогу. Історія була приблизно така: треба виручити, бо я побив хлопця, він зараз в реанімації, а мене забрали в поліцію, необхідно півтори тисячі євро, щоб родина потерпілого забрала заяву. Друг виявився справжнім. Оскільки вказаної суми не мав, зібрав 300 американських доларів та 200 євро і поніс матері побитого. Справді, на зустріч, призначену біля лікарні, прийшла жінка, більше того, мала заготовлену розписку про отримання коштів, але там була вказана сума 900 доларів, тож взяла з тернополянина слово, що він донесе решту.
Та через деякий час з’ясувалося: ніхто нікого не побив, просто товариш втратив свій мобільний, а хтось знайшов і так «винахідливо» скористався ним. Тернополянин звернувся до правоохоронців.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Тернопільського відділу поліції спільно з розшуківцями обласного управління встановили, що до злочину причетна 57-річна тернополянка. У поліцейських є підозри, що жінка не сама придумала цю схему, проте та вперто мовчить.
Оперативники встановлюють причетність зловмисниці до вчинення аналогічних протиправних діянь, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Источник: zz.te.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Барселону оштрафовали за баннер болельщиков с намеком на нацистское приветствие

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua