Goodnews.ua


У США хлопець використав монітор в аеропорту для гри на приставці

Январь 18
12:29 2020

Геймер, який очікував свого літака в аеропорту Портленда (США), вирішив розвіяти нудьгу звичним для себе способом. Хлопець дістав із рюкзака ігрову консоль PlayStation 4 і підключив її до монітора, на якому пасажирам демонструвалася карта аеропорту.

Геймер вирішив пройти кілька раундів у грі Apex Legend, повідомляє Kotaku.

Несанкціоноване використання штатного монітора не залишилося непоміченим. Незабаром до геймера підійшли співробітники охорони аеропорту і стали вимагати відключення ігрової приставки.

Хлопець увімкнув весь свій шарм і попросив у охоронців дати йому можливість закінчити раунд гри. Однак, сек’юриті були непохитні і геймеру довелося негайно відключити від монітора ігрову консоль.

Інформація про новий лайфхак для геймерів з’явилася у соціальних мережах. Любителі комп’ютерних ігор оцінили винахідливість хлопця і взяли його досвід собі на замітку. А ось адміністрація аеропорту даний випадок назвала наочним прикладом того, чого не можна робити в аеропорту.

Источник: racurs.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мудрик — в стартовом составе Челси на матч Кубка Лиги против Бэрроу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua