Goodnews.ua


У США експерти охорони здоровʼя вимагають від Facebook закрити групи, що виступають проти вакцинації

Февраль 12
18:04 2019

Експерти в області охорони здоров'я в США закликають Facebook боротися з групами, які виступають проти вакцинації і пропонують альтернативні методи лікування, такі як вітамін С у великих дозах. Про це пише the Guardian.

Венді Сью Свонсон, прес-секретар Американської академії педіатрії, сказала: «Facebook повинні приділяти першочергову увагу боротьбі з загрозою здоров'ю людини, коли поширюються брехня і дезінформація. Це не просто самоушкодження, це шкода суспільству».

Це питання постало після того, як Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), внесла відмову від вакцинацій в десятку глобальних загроз для здоров'я в 2019 році. ВООЗ відзначила, що в усьому світі на 30% почастішали випадки захворювання на кір, яка може викликати глухоту, запалення мозку, запалення легенів та смерть, особливо у дітей.

Источник: thebabel.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Відомі усі учасниці парного Підсумкового турніру WTA, де зіграє Кіченок

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua