Goodnews.ua


У соцмережах розгортається "гонка озброєнь" – операційний директор Facebook

Сентябрь 06
00:03 2018

Втручання Росії у виборчий процес в США було неприпустимим нападом на цінності країни, і компанія Facebook докладатиме зусиль, аби подібне не повторилося.

Про це заявила головний операційний директор Facebook Шеріл Сендберг під час слухань на тему використання платформ соціальних мереж в іноземних операціях впливу, які відбуваються 5 вересня у комітеті із розвідки Сенату Конгресу США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми бачили, що може статися, коли наш сервіс використовують порушники (…) Ми реагували надто повільно. Це – наша провина. Втручання (Росії – ред.) було абсолютно неприпустимим. Воно було нападом на цінності нашої компанії і країни, яку ми любимо", — сказала вона стосовно втручання Росії у вибори президента США 2016 року.

Сендберг додала, що зараз Facebook докладає зусиль, які демонструють волю протистояти злочинним діям. Вона повідомила, що у липні було видалено 32 сторінки, які підозрювалися у "неприродній поведінці", у серпні – заблоковано 650 іранських сторінок і певна додаткова кількість російських, а лише минулого тижня – видалено 58 сторінок з М’янми.

"Америка завжди зазнавала нападів від цілеспрямованих і добре фінансованих опонентів, які хочуть підірвати нашу демократію. У цьому немає нічого нового, але тактика, яку вони використовують нині – нова. Нам треба працювати разом, аби не пасти задніх", — сказала вона, звертаючись до членів комітету. Сендберг додала, що росіяни теж не стоять на місці і поліпшують свої спроможності.

"Це гонка озброєнь", — сказала Сендберг, підсумовуючи свою доповідь.

Сендберг також поінформувала сенатський комітет, що Facebook докладає зусиль, аби запобігти можливому втручанню у проміжні вибори у США 6 листопада, а також в інших країнах. "Ми готуємося до проміжних виборів у США, які наближаються. А також до інших виборів у світі", — сказала вона.

На слуханнях у комітеті із розвідки Сенату Конгресу США на тему використання платформ соціальних мереж в іноземних операціях впливу присутні головні виконавчі директори компаній Facebook та Twitter.

Источник: ukrinform.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ювентус исполнил мечту юного фаната, страдающего от проблем со зрением

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua